Ingredienser til Dyrefôr

Fra vår europeiske leverandør kan vi tilby et stort utvalg av høykvalitets ingredienser til dyrefôr som mel eller frossent. Frosne produkter sjekkes for temperatur ved ankomst vår leverandørs varehus, og oppbevares under 24/7 klimakontroll. Alle produktene lagres i henhold til de strengeste HACCP bestemmelsene.

Samme leverandør leverer også førsteklasses fiskeolje av gourmet-kvalitet med høyt Omega-3 innhold, og et spesialutviklet kosttilskudd. Alle produktene leveres med kvalitetssikret veterinærdokumentasjon.

Last ned Infosheet

Alltid produkter tilgengelig for levering

Produkter som periodevis ikke kan være tilgjengelige i markedet, som for eksempel mel av lam, and, potet, osv., har vår leverandør alltid klar for levering fra lager året rundt.

Garanterte leveranser til avtalt pris hele året

Vi kan også tilby garanterte leveranser til avtalt pris hele året. Ved å inngå langsiktige årskontrakter til avtalt pris unngår man prissvingninger og knapphet for enkelte produkter i et marked hvor enkelte priser kan gå opp og ned med 40-50% i løpet av noen få måneder.

Levering

Varene leveres over hele Skandinavia. For å redusere transportkostnader kan man bestille levering av forskjellige produkter i samme forsendelse.

Produktliste

Protein-mel

Dyr

Lam, storfe, vilt, gris, kanin, kenguru, bøffel

Fugl

And, kalkun, kylling, perlehøns, vaktel

Fisk

Laks, tunfisk, reker

Andre

Egg, insekter

Grønnsaker

Gulrot, erter, potet, sikori, søtpotet, tapioka, tomat

Frossent

Dyr

Lam, vilt, bøffel

Fugl

And, kalkun, kylling, perlehøns, vaktel

Fisk

Laks

Fiskeolje

Gourmet kvalitet; raffinert eller crude. Høyt Omega-3 innhold.

Kosttilskudd

GOS prebiotic (galacto-oligosaccharides); pulver eller flytende