Om Oss

Hudtwalcker & Co. ble grunnlagt 18. april 1743 av Jacob Hinrich Hudtwalcker (1710 – 1781) som et handelshus for tran, sild- og fiskeoljer. Firmaet er et familieeid selskap som har drevet i en uavbrutt linje siden grunnleggelsen.

Vi har utvidet vår produktportefølje til også å omfatte duftstoffer til industrien (husholdningsartikler, vaskemidler, fjerning/maskering av vond lukt, osv.), farmasøytiske råvarer, et stort utvalg av ingredienser til dyrefor, samt spesielt utvalgte artikler til matvarer og kosmetikk.

Våre utvalgte samarbeidspartnere for det norske og de skandinaviske markedene er veldrevne og seriøse europeiske firmaer med godkjente kvalitetsprodukter. De besitter en gjennomgående høy kompetanse, bred erfaring og spesialisert kunnskap innen hvert av de feltene de representerer. Dette gir oss en trygghet i vårt arbeid som også kommer kundene til gode.

Dun & Bradstreet Credit Rating: AA
Web: Christoffer B. Wig og Lyder P. Sømme
Foto: Håvard Smit


For duftstoffer er Hudtwalcker & Co. AS representant for den franske produsenten J&E Sozio Descollonges SAS. Grunnlagt i 1758 er Sozio med sine 250 år en av Frankrikes eldste produsenter av duftstoffer (fragrances). Firmaet har fabrikker i Frankrike, Hong Kong og USA. Med mer enn 300 000 forskjellige dufter i sitt produktbibliotek, og solid produktkunnskap for bl.a. industrielle vaskemidler gjennom sitt samarbeid med Protex International Group, er Sozio i stand til å møte et hvert behov.


For farmasøytiske råvarer er Hudtwalcker & Co. AS skandinavisk representant for Active Pharma Supplies, Ltd., England. Active Pharma Supplies Ltd. er registrert i henhold til The Human Medicines regulations 2012 (SI 2012/1916). Klikk her for produktliste.