Vi tilbyr parfymer og maskeringsmidler for et hvert marked og behov

Parfyme uten allergener

Vi tilbyr parfymer som er uten allergener, både organiske og u-organiske. Ta kontakt for mer informasjon. Presentasjon Om Sozio

Parfymer

Parfymer

Maskeringsmidler

Basert på zink-salter og nøye utvalgte parfymer, kan vi maskere permanent vond lukt fra for eksempel rengjøringskjemikalier, røyk, urin, svovel, aminer, og diverse industri. Et miljøvennlig og naturlig produkt, som er utviklet sammen med parfymen det skal maskere. Perfekt maskering med lavest mulig dose, til lavest mulig kostnad.
Oversikt over maskeringsmidler:


Industrielt
Gjennom et tett samarbeid med Sozio, tilbyr vi innovative løsninger for duftsetting og maskering til selv de mest krevende miljøer. En ny, innovativ og unik parfyme kan være avgjørende for et produkt. Vi tilbyr ekspertise innen olfaktorisk veiledning for å optimalisere produktets egenskaper. Problemer med vond lukt fra for eksempel aminer, IPA eller parafiner? Våre produkter har en patentert teknologi som dekker over vond lukt fra industrielle kjemikalier. Vi tilbyr også produkter som på en miljøvennlig måte fjerner permanent vond lukt.
Masquodor

Maskerings-midler

Maskeringsmidler
og industrielt

Organiske produkter

Vi kan tilby organiske eteriske oljer og parfymer som er 100% organisk sertifiserte. Vi har flere parfymer som er både organiske og hypoallergiske. Vi er stolte av å kunne tilby produkter som er sertfisert av blant annet CosMos og Ecocert. I tillegg tilbyr vi en rekke parfymer kompatible for Svanemerket-sertifisering.
Med over 300 000 forskjellige parfymer i biblioteket har vi noe som passer for enhver nese. Presentasjon Om Sozio

Organiske produkter

Organiske produkter

Skreddersydde parfymer

En ny, innovativ og unik parfyme kan bringe mye til et produkt, men den må bli satt i sammenheng med produktets attributter og profil. Vi fokuserer på akkurat dette gjennom forståelse av kundens merke og deres konsumenters behov. Vi er ikke bare en parfymeleverandør, men også en nøkkelpartner i nye produktutviklinger, og kan tilby assistanse i formelutvikling, logistikk og markedsføring.

Skreddersy parfymer

Skreddersydde
parfymer

Vår leverandør Sozio sin nettside